Klímaklub - V. Magyarországi Klímacsúcs - jövőnk a víz
 
Klíma klub
Klíma klub - MagyarKlíma klub - Angol
 
Klíma klub - NyitólapKlíma klub - NyitólapKlíma klub - ProgramKlíma klub - FotókKlíma klub - BemutatkozásKlíma klub - Cikkek
 
Klíma

      

A Föld órája eseményhez csatlakozva a Klíma Klub ismét meghirdeti a tavaly nagy sikert aratott „Ültess fát, legyen saját fád a klímaerdőben" elnevezésű programját! 

A faültetési kezdeményezés nem új keletű a Klíma Klub részéről, hiszen tavaly mintegy 11000 fát ültetett el minden egyes regisztrált tagja után, három helyszínen, Győrsövényházán, Abádszalókon és Meggyeskovácsiban.

A Klíma Klub is csatlakozik a Föld Órája megmozduláshoz, azonban nem csupán egy órán át tartó odafigyelésre és környezettudatosságra hívja fel az emberek figyelmét. Arra törekszik, hogy a környezetvédelem minden ember sajátjává váljon és ne csak egy órára fogjunk össze a Földért. Tavaly elért sikert szeretné idén is megismételni annak reményében, hogy az egyre bővülő tagjainak köszönhetően több fa elültetésére kerül majd sor, mint az elmúlt évben. Ezzel a Klíma Klub a klímaváltozás veszélyeire és az erdőgazdálkodás problémáira szeretné felhívni a figyelmet.


Mindenki, akinek fontos a tisztább és élhetőbb környezet és persze szeretne egy saját fát a Klímaerdőben, regisztráljon tagként  a honlapon vagy személyesen a telepítés helyszínén.Vissza

ImpresszumKapcsolatJogi nyilatkozatTámogatók